Geobiologie

flowers-in-the-field9-widescreen-full-high-quality-free-ireal-nature-wild-wallpaper

Geobiologie is de wetenschappelijke benadering van de invloed van de aardstralen, wateraders en het elektomagnetisch veld van de aarde, kunnen hebben op de mens en alles wat leeft. Ze bestudeert de samenhang tussen de aarde (geo) en het leven (bio). Dit is geen nieuwe wetenschap.

Denk maar aan de menhirs en de dolmens uit het Neolithicum, de piramiden van de Egyptenaren en de Maya’s, en de grote kathedralen. Al deze gebouwen laten zien dat de bouwers ervan bijzonder gevoelig waren voor de energieën van de aarde en dat ze bedreven waren in het kanaliseren ervan. Helaas droegen zij hun kennis en geheimen mondeling over van meester op leerling, waardoor de vernietiging van een volk het verlies van deze kennis betekende.

De mens is kind van de kosmos en dient dus eenstemmig te trillen met de harmonieën van de kosmos. Zijn ritmen moeten harmonisch en muzikaal overeenkomen met de ritmen van de natuur.

Charles Laville.

live

Onder geopatische belasting wordt verstaan alle soorten straling die uit de aarde komt. Hartmann veldlijnen, Leylijnen, Curry veldlijnen enz. geomagnetisme, straling uit wateraders, ertslagen, olie, steenkolen enz.. en door de aarde weerkaatste / geabsorbeerde kosmische straling.
Door het proces wat zich in het binnenste van de aarde afspeelt hebben we een magnetisch veld op aarde. We nemen dat aan het aardoppervlakte waar in de vorm van hele smalle energielijnen die hoofdzakelijk frequenties bevatten onder de 100 herz. De energie die daar uit komt is uiterst gering.
De energielijnen zijn om en om geladen, negatief en positief en vormen twee netwerken, rasters.
Hartman netwerk: energielijnen met een tussenruimte van 1 a 1,5 meter en diagonaal daarop het Currynetwerk met een grotere tussenruimte van 2 a 2,5 mtr.

geo patroon
Een combinatie van wateraders en aardstralen geeft een hoge belasting op het lichaam zowel van mensen, dieren en planten. De laatste jaren is daar nogal wat electrosmog en andere straling bijgekomen, denk maar aan de magnetron, telefoon, computer, wekkerradio, spoorlijn, hoogspanningskabels, elektriciteitshuisje, radiozendmast, GSM-masten enz. Al deze zaken zijn te meten.
Principe = je wordt hoe je woont
Wateraders, aardstralen en elektrosmog kunnen een zeer hoge belasting op ons lichaam geven, waardoor vele verschijnselen mogelijk zijn die medisch niet te verklaren zijn. Deze belasting neemt energie uit het lichaam weg. Vele therapieën zijn er op gebaseerd om het lichaam een optimale energiebalans te geven. Doordat wateraders en aardstralen deze energie snel weer opnemen slaan vaak een aantal goede geneeswijzen minder aan doordat het lichaam de energie niet of moeizaam kan vasthouden. geo bedroom

Door langdurig verblijf op de waterader werd deze persoon depressief en kreeg bloedarmoede. De kruising van de Hartmann-lijnen veroorzaakte ernstige longklachten.bedroom 2

Bed A: jongeman met maagkanker; negen jaar geslapen op de plaats waar het bed stond.
Bed B: het bed van de jongere broer die last had van maagzweren.