Quantum Healing Hypnosis Technique

Quantum healing hypnose technique volgens de methode van Dolores Cannon

esoteric art

Heel wat mensen hebben een verkeerd beeld over hypnose/trance en denken dat het gevaarlijk is, dat ze de controle totaal kwijt zullen zijn enz. 
Dit zijn verkeerde opvattingen.
Hypnose of trance is trouwens een natuurlijke staat van het menselijke lichaam. Meerdere malen per dag ga je van de Beta staat, waaktoestand naar de Alpha staat. Wanneer we auto rijden (op automatische piloot zoals we zeggen ), met volle aandacht een boek lezen of TV kijken en er van alles rondom ons gebeurt dat we niet eens opmerken, is omdat we in een trance zijn, de Alpha staat. Twee maal per dag ben je sowieso in een iets diepere trance, we noemen dit de Theta staat van de hersenen. Dit is net wanneer je inslaapt en net voor je wakker wordt. Delta staat is de slaaptoestand zelf.

Quantum healing hypnose technique is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat de ziel van de mens meerdere levens doormaakt en dat traumatische ervaringen in vorige levens het huidige leven nog kunnen beïnvloeden.
Dit kan zich op verschillende manieren uiten: fysieke en psychische klachten, sterke emoties, gedachten, angsten, bepaalde overtuigingen enz.
Bij Quantum healing hypnose technique wordt er gebruik gemaakt van een zeer specifieke en veilige techniek die door mevrouw Dolores Cannon ontwikkeld is.
Het is niet de bedoeling om de persoon met extra bagage op te zadelen of naar sensatie te gaan zoeken in vorige levens. Neen, dit is het niet. De bedoeling is om te helen, te genezen, ervan te leren en er fysiek en psychisch beter van te worden. Jezelf te bevrijden en dit door energetisch afval te verwijderen.
Deze techniek biedt onmiddellijke klaarheid en oplossingen die door jezelf, via het “hogere zelf” worden aangereikt.
Ook hier geldt weer: “Healing is een overeenkomst tussen het individu en het universum. Er zal enkel gebeuren wat jij op dit moment nodig hebt.”
Dit is een heel mooi cadeau dat je aan jezelf kan geven.

tumblr_lr3ws8gLFb1qiw0oho1_500

De sessie
Eerst volgt er een soort van kennismakingsgesprek: de reden voor de afspraak, een schets van het leven dat je reeds gehad hebt, vragen waarop u graag tijdens de sessie een antwoord zou willen hebben aangaande je gezondheid, levenspad en relaties enz. 
Dit is voor mij nodig om zo goed mogelijk te begrijpen wat voor u belangrijk is en de vragen zo goed mogelijk te kunnen stellen. Alles wat u vertelt is persoonlijk en wordt niet met andere gedeeld buiten uw toestemming.
Eenmaal u zich vertrouwd voelt nadat u deze relevante informatie en vragen met mij gedeeld hebt, kan de sessie beginnen.
U gaat op een bed onder een deken liggen ( kleren aan, schoenen uit ), sluit de ogen en ontspant zich volledig.
Onder zorgvuldige begeleiding word je in een trance staat gebracht en gaan we terug in tijd en ruimte, naar één of meerdere vorige levens.
Op deze manier merk je dat bepaalde overtuigingen, reactiepatronen en fysieke ongemakken die toen zijn ontstaan nu nog steeds in je leven aanwezig zijn, maar je begrijpt nu vanwaar ze komen.
Echter omdat de omstandigheden nu anders zijn passen ze niet meer. Ze beperken je om vooruit te gaan in het leven en veroorzaken een probleem of een blokkade.
Door dit te belichten krijg je inzicht. Je “verlicht” jezelf en de genezing kan plaats vinden.
Tijdens het herbeleven van vorige levens blijf je je bewust van het contact met de therapeut, terwijl je tegelijkertijd beelden, gevoelens en andere indrukken uit het verleden ervaart. Hierdoor ontdek je hoe die vroegere ervaringen tot nu toe hebben doorgewerkt en kan je er iets aan veranderen, want ieder leven houdt een les in.
Daarna wordt er gepraat met het “hogere zelf”, dat alles over je weet zowel van je verleden, je heden en je toekomst.
Ook nu krijg je weer nieuwe inzichten en antwoorden op je vragen.
Wat is het “hogere zelf”? Dit kan zijn: je hogere ziel, het collectieve bewustzijn, je spirituele gids of een groep zielen uit hogere dimensies.
Wat het ook is, dit contact gebeurt enkel met jouw toelating en je bent helemaal veilig. Het “hogere zelf” spreekt tot jou in de derde persoon en het geneest verschillende soorten van fysieke ziekten en klachten, vaak onmiddellijk. Een emotionele wond (trauma) moet herstellen. Hervonden krachten moeten hun plaats innemen en men heeft tijd nodig om aan het completere zelf te wennen.
Hierna wordt men uit de hypnose staat gehaald en volgt een nagesprek met een kopje thee of koffie.
Sommige mensen herinneren zich niets meer van de sessie, maar de meerderheid wel. Beide manieren zijn goed zolang de therapeut je in een trance staat kan brengen die diep genoeg is om de genezing te vergemakkelijken.
De sessie die ongeveer 3 à 4 uur duurt, wordt volledig digitaal opgenomen en mee gegeven zodat u deze achteraf nog eens kan herbeluisteren en het ook in een niet trance staat kan doorwerken. Dit is tevens ook een bewijs dat het hier niet om -hocus pocus-praat gaat, ik als Quantum healing therapeut kan je stem niet nabootsen.
Voor het succesvol ondergaan van deze therapie is geloof in reïncarnatie of vorige levens niet nodig, men moet wel bereid zijn om naar zichzelf te luisteren en de eigen ervaringen serieus te nemen.

1966827_780667961943823_1939500045_n
Nota:
Quantum healing hypnose technique heeft niet tot doel om een reguliere behandeling of medicatie te vervangen, maar wel om genezingsprocessen te bevorderen en te verzachten.

Wil je meer weten over het interessante werk van Dolores Cannon: http://dolorescannon.com en http://www.ozarkmt.com

You tube:

Leerrijke lezing van Dolores Cannon : http://www.youtube.com/watch?v=D0T1Vi4mDJY