Reconnective healing

Reconnective healing volgens de methode van Eric Pearl

 

energy-field-interaction between two people in loveBij de woorden healing en genezing denk je al snel aan ziek zijn, maar je hoeft echter niet ziek te zijn om baat te hebben bij Reconnective healing.
De oneindige intelligentie van het universum weet precies wat nodig en passend is voor jou, op dit moment.
Deze healing zorgt voor meer balans in jezelf, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Reconnective healing brengt hoge energie, licht en informatie in je zijn. 
We werken met energie overdracht waarbij genezende frequenties je totale welzijn kunnen verbeteren en waarbij het genezend vermogen dat we allen in ons dragen stimuleren.

Reconnective healing vindt plaats in een vingerknip.

Wat tijd vraagt, is de tijd die iemand nodig heeft om de verandering te accepteren en dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau

– Eric Pearl –

 

Reconnective Healing lijkt niet op welke bestaande spirituele techniek dan ook.
Het is eigenlijk geen techniek … het gaat voorbij techniek en neemt je mee naar een staat van zijn. Je kunt er alleen maar mee resoneren.
Reconnective energie is een nieuwe vorm van genezende energie die nog niet zo lang op aarde beschikbaar is.
Het onderscheidt zich duidelijk van andere vormen van healing en verschillende wetenschappelijke studies hebben dit reeds aangetoond.
Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de reconnective energie wordt gebruikt: reconnective healing en de persoonlijke reconnectie.

Reconnective Healing is een krachtige heling, die ons verbindt met ons diepste zelf, onze blauwdruk, onze eigen “ik “
Re= opnieuw, Connection= verbinden.

starface

Hoe gaat het in zijn werking?

Wat er gebeurt bij Reconnective Healing is het verbinden van strengen, snaren. Hiermee worden de strengen van het DNA bedoeld.
Hiermee wordt verwezen naar de snaar theorie.
De snaar theorie stelt dat vorm en inhoud van het hele universum worden bepaald door de vibratie frequenties die ten grondslag liggen aan ieder atoom en deeltje. De meest fundamentele deeltjes in het universum zijn eigenlijk geen deeltjes, maar worden eerder omschreven als snaarlussen die op een bepaalde frequentie trillen.
De trillingsfrequentie bepaalt de identiteit van de snaar, en het deel waarvan het uitmaakt: van een quark, dat een onderdeel is van een atoom en dus materie is of van een foton ( licht ) en dus een elektromagnetische energie is.
Er is dus geen wezenlijk onderscheid tussen materie en energie.
Op het niveau van de uiterst kleine snaren, dat uitsluitend met zeer gecompliceerde wiskundige modellen benadert kan worden, is het universum niet langer de 4 dimensionale constructie waarmee we vertrouwd zijn. De natuurkundigen die met de snaar theorie werken postuleren nu al dat de snaren in 7-11 dimensies tegelijk bestaan.
Deze healing bestaat dus uit het verbinden van DNA strengen, uitgaande van het feit dat DNA meer is dan alleen maar een biochemische code voor eiwitsynthese zoals tot nu toe werd gedacht. 
Dit houdt in dat verbroken verbindingen en stoorvelden in de DNA blauwdruk hersteld worden en we weer contact maken met wie we eens waren.
De verschillende bewustzijnslagen worden met elkaar verbonden waardoor er een andere genetische informatie ontstaat met als doel gezondheid, ordening en bewustzijn. Een transformatie vindt plaats, vele klachten en ziektebeelden, die alleen symptomatisch behandeld kunnen worden verdwijnen.
The reconnection is een helingmethode die door de Amerikaan Eric Pearl naar een groter publiek is gebracht, hoe dit in zijn werking is gegaan kan je lezen in zijn boek: “Heel anderen, heel jezelf”
In het boek ‘The book of knowledge, keys of Enoch’ door J.J. Hurtak worden de basisprincipes beschreven.
Meer wetenschappelijke info op het internet : Kwantumfysica – Snaar theorie : http://www.youtube.com/watch?v=0ElSXo1HWS4

Schermafbeelding 2014-05-25 om 17.14.51

 

 

Reconnectieve healing helpt om:

  • – onbalans op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau te herstellen. ( hoofdpijn, gewrichtspijnen, depressie, angsten, herstel na operatie, stress gerelateerde symptomen, spanning en zenuwpijnen, burn-out, rouw- en verwerkingsprocessen … )
  • -Meer in je kracht te komen
  • -Het zelfgenezend vermorgen van je lichaam te verhogen
  • -Het werkt voor planten, dieren, kinderen en volwassenen.

De sessie:

De behandeling gebeurt liggend op een massagetafel met kleding aan ( enkel schoenen uit )
Je wordt niet aangeraakt, maar de handen worden een stuk boven het lichaam gehouden en dat kan tintelingen in je lichaam veroorzaken.
Sommige vertonen onwillekeurige bewegingen van vingers, handen en ogen, voelen warmte, koude of een druk.
Anderen zien, horen en ruiken dingen die er niet fysiek zijn en in zeldzame gevallen voelt men niets.
Wanneer je op de behandeltafel ligt, wees dan open en nieuwsgierig. Laat je verrassen door wat het je brengt want een healing wordt door iedereen anders en op een eigen unieke manier ervaren.
Laat het gewoon gebeuren, de healing zal zich vanzelf aan je ontvouwen.
De ontvanger hoeft niets anders te doen dan waarnemen en voelen in en rond het lichaam.
De intelligentie van het universum, deze hogere frequenties, zorgen ervoor dat er een heling plaats kan vinden.
Welke heling iemand krijgt is niet voorspelbaar en niet te sturen, zoals ik in het begin reeds zei : “Healing is een overeenkomst tussen het individu en het universum”.
Dat betekent dat ik geen garanties kan geven. Ik ben gewoon een katalysator en een kanaal voor deze hoge energie. Ik kan niets beïnvloeden of veranderen.
Soms ervaar je al na één sessie een verandering, maar soms zijn er twee tot drie sessies nodig voordat je bewust een verschil opmerkt.
De energie die in werking wordt gesteld tijdens een sessie werkt nog lang door.
De meeste mensen beschrijven een sessie als een zalige en ontspannen ervaring.
– De Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 1.30 uur, hierbij hoort ook een kort voor-en nagesprek met een kopje thee / koffie
- Normaal gesproken worden er 1 tot 3 sessies aanbevolen.
Nota:
Reconnective Healing heeft niet tot doel om een regulierebehandeling of medicatie te vervangen, maar wel om genezingsprocessen te bevorderen en te verzachten.