De Leeuwenpoort van 8/8/8

Het leeuwenportaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar weken geleden werden heel wat mensen wakker geschud met de gewelddadige dood van Cecil de Leeuw.Toeval dat dit net nu gebeurd?

Dit voorval heeft veel naar de oppervlakte gebracht … slachtoffer bewustzijn, oordeel, wanhoop, dualiteit en meer.

Cecil brengt ons een bepaalde boodschap!

Laat ons dit even nader bekijken …

In het Oud Egyptische breekt het nieuw jaar aan tussen 26 juli en 12 augustus. Sirius verschijnt tegelijkertijd met de zon bij het ochtend gloren aan de hemel en een nieuw kosmisch jaar breekt daarmee aan. De energie van overvloed, vruchtbaarheid brak daarmee aan voor de oude Egyptenaren. Omdat dit punt in tijd de markering betekende van de overstromingen van de Nijl die vruchtbare aarde op het land bracht.

SiriusIn deze periode opent zich de Leeuwenpoort, welke voortkomt uit de oude tijden waarbij de zon in uitlijning stond met de piramiden van Gizeh en de sfinx. Hoewel deze uitlijning door het vervliegen van tijdperken niet meer in 3D in het nu zo is, biedt deze periode energetisch gezien nog altijd een belangrijke energie. De imprint van de Leeuwenpoort is nog altijd op aarde aanwezig en wordt elk jaar opnieuw weer dieper geactiveerd naarmate de frequentie op aarde verhoogd.

Je zou kunnen zeggen dat deze impact van energieën die invloed op ons hebben een ultieme kans zijn om dieper dan ooit te kunnen groeien in herinnering aan wie we Zijn. De Leeuwenpoort is er daarom een van grote kracht, waarmee de controle van ego eigenlijk grip verliest. Deze Toegangspoort helpt het afgescheiden ego te zijn voor wat het bedoeld is te zijn, namelijk het op alle manieren tot uitdrukking brengen van de Ziel.

(8/8/2+0+1+5=8/8/8). De acht symboliseert Macht/Kracht/Zekerheid en moed.

Wanneer we een acht horizontaal leggen krijgen we een lemniscaat:

het symbool van oneindigheid en overvloed.Schermafbeelding 2015-08-14 om 00.02.42

Maar deze toont ook aan hoe de energie in een gezond lichaam stroomt en steeds door het hart kruist.

 

 

Momenteel worden velen geconfronteerd met persoonlijke uitdagingen. Echter, uitdaging is een kans om meer dualiteit los te laten zodat wij meer in Liefde en eenheid mogen zijn.

Ook emoties zijn meer intens en dan vooral de lagere emoties van het afgescheiden ego kijken ons recht aan en zeggen, “Wat ga je eraan doen?!

Zal je het slachtoffer spelen voor anderen of een standpunt innemen en zeggen, “Gedaan ermee!”

Als je bereid bent om je oude mensen-tevreden-stellende patronen te laten vallen en meer in je Authentieke Zelf te stappen, helpt het aanzienlijk om stijlvol door deze krachtige tijd heen te gaan. Het vraagt om volledig eerlijk te zijn met jezelf en je oude masker niet op te houden om de vrede te bewaren.

Denk eraan, dat wanneer jij in je kracht van je Authenticiteit staat, het anderen helpt om hetzelfde te doen. Natuurlijk mogen zij ervoor kiezen om dat niet te doen en zullen aanzienlijk verontrust raken als jij de regels van het ‘spel’ verandert. Want jij kunt eenvoudigweg niet langer meer aan de spelletjes, leugens en misleidingen gehoorzamen. En je ziet recht door diegenen heen die ervoor kiezen om hun levens te leven in een nep rol.

Leeuwenportaal

De welp groeit op om een leeuw te worden … één stap per keer, en de eerste stap is om alles dat ons beperkt los te laten. Deze geleidelijke evolutie is belangrijk om een sterke fundering op te bouwen. Wanneer wij schoon zijn, de Ziel en het ego versmolten zijn als Eén, zonder overblijfselen van afscheiding, zullen wij doorgaan te evolueren in/naar de hogere bewustzijnniveaus. Je ziel weet wat voor jou het beste is, vertrouw.

Wees nu gefocust op alles dat stromende is in je leven en laat je gehechtheid los aan wat je ziet als zijnde “verkeerd”.

De Leeuwenpoort staat ook voor een vermenging van het Vrouwelijke met het Mannelijke (Hart/geest), en het maakt allemaal deel uit van Eenheid, gesymboliseerd door een gelijkzijdige driehoek.Schermafbeelding 2015-08-15 om 15.55.23

Dit Evenwicht is belangrijk, aangezien het mannelijke het vrouwelijke ondersteund en het vrouwelijke het mannelijke begeleidt. Wanneer deze in evenwicht zijn, manifesteren wij onze Creativiteit. Wij hebben ieder de Macht om te creëren en de Macht om te manifesteren.

Wat het ook is dat je denkt en voelt zal benadrukt, bekrachtigd en gemanifesteerd worden, dus blijf positief.

De keuze blijft aan jou … wil je in de wereld van de dualiteit blijven of jezelf en de gehele Aarde naar een hogere staat van Zijn brengen?

Dit betekent dat het belangrijk is alles van de dualiteit los te laten, inclusief oordeel, kwaadheid en andere aspecten van goed/verkeerd, goed/slecht, stress/vrede enzovoorts. Kan jij loslaten wat voor verslaving aan drama en dualiteit zorgt?

Vrede, Harmonie, Liefde en alle verlangens van je Ziel voor je leven hier, zijn nu voor jou beschikbaar.

Er zullen nog steeds wereldse afleidingen zijn en er zullen nog steeds momenten van dualiteit zijn, doch als je de Waarheid kent van Wie jij bent, kan je waarnemen zonder gehechtheid. Je zal zien dat er twee werelden zijn die zij aan zij op de Aarde leven.

We zijn op weg naar een nieuwe aarde.

Je mag kiezen in welke jij wil leven … de oude met al zijn chaos of de nieuwe in harmonie.

Sta in je eigen kracht, macht, moed en heb zelfvertrouwen.

Schermafbeelding 2015-08-15 om 20.48.04

 

Bron : Soulstice Risin