Bergkristal

Schermafbeelding 2016-09-12 om 15.45.50Bergkristal is een steen die veel in de belangstelling staat. Dat is een verwijzing naar de periode waarin we leven. Er is veel behoefte aan ‘lichtkracht’, aan duidelijkheid en velen zijn opzoek naar ‘verlichting’ in deze hectische tijd.

Bergkristal is de krachtigste genezer en energieversterker op de planeet vanwege zijn unieke kristallijne spiraalvorm en behoort tot de kwarts familie.

Het wordt over de hele wereld gevonden, deze absorbeert energie, slaat haar op, geeft haar af, reguleert ze.

Met de Kirlian camera is reeds aangetoond, dat het biomagnetische veld verdubbeld als men bergkristal draagt.

Schermafbeelding 2016-09-12 om 16.09.31

 

 

 

 

 

 

 

Bergkristal heeft in alle culturen altijd hoog in aanzien gestaan. Sommige indianenstammen gaven altijd een bergkristal mee aan de doden in hun graf : de steen die de ziel naar het licht brengt.

Wat nog als je een bergkristal draagt?

Het versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling. Kwarts wekt elektromagnetisme op en heft statische elekriciteit op. Dit kristal werkt op een vibratieniveau dat is afgestemd op de specifieke energievereisten van degene die genezing nodig heeft of spiritueel werk doet. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen ( meer hierover in een volgend artikel )

Op spiritueel vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijke niveau. Kwarts bevat elke mogelijke kleur en werkt op alle niveaus van bestaan. De specifieke kleur en het soort kwarts hebben ieder aanvullende eigenschappen.

Het is een natuurlijke computer waarin informatie opgeslagen is, het is een spirituele bibliotheek die wacht tot er gebruik van gemaakt wordt. Kwarts heeft ook het vermogen om karmische zaden te ontbinden. Het vergroot de psychische vaardigheden en stemt u af op uw spirituele doel door bijvoorbeeld tijdens meditatie de afleiding uit te filteren.

Op fysiek vlak kan het voor elke aandoening gebruikt worden. Het stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht. Kwarts harmoniseert alle chakra’s en brengt de verfijnde lichamen op één lijn.

Bergkristalpunt : de energie van het kristal stroomt altijd in de richting van de punt.

Wordt een bergkristalpunt met de punt naar beneden gedragen, dan stroomt ook de energie naar beneden, met als gevolg een leeg, vermoeid gevoel. Kies liever voor een getrommelde steen -> parels of een bergkristal zonder punten. Schermafbeelding 2016-09-12 om 16.52.18

Bergkristal draag je best op het hart of op het 7e chakra ( kruin )

 

 

 

#Thebeautyofnature